Godnatt,nu måste jag sova annars kommer in...

img_6807 (MMS)

Godnatt,nu måste jag sova annars kommer inte jag upp imon. Puss!


Haha! Sjukt rolig reklam!

Haha! Sjukt rolig reklam!


Hannah :)

img_8930 (MMS)

Hannah :)


SMS-inlägg

img_0073 (MMS)


Mobilblogg: Hej! Nu är jag hemma efter en...

Mobilblogg: Hej! Nu är jag hemma efter en dag med alla åttor i Borås! Det va faktiskt kul,men vattnet var kallt?.. Men nu börjar snart top model som oftast det enda jag ser på tv om dagarna. Senare ska jag läsa lite SO oxå.. Men ha det bra! Pusshej


Godmorgon bloggen! Nu har jag borstat tänd...

Godmorgon bloggen! Nu har jag borstat tänderna och fixat det som kan fixas,ska klä på mig nu också! Hur mår ni idag?


Låg och funderade.. På vad jag vill gå för...

img_6807 (MMS)

Låg och funderade.. På vad jag vill gå för linje på gymnasiet lite senare,ända sedan slutet av sexan har jag vart väldigt intresserad av medialinjen. Jag har liksom alltid velat synas,höras och skapa + vara kreativ så jag tror att det är något som verkligen passar mig!   De har med radioprat med vilket värkar grymt kul och verkar passa mig,för när jag väl kommer igång så blir jag en tjötkärrking,haha. Plus att det innehåller photoshop vilket jag avgudar! Själv håller jag på för fullt med picnik som jag har använt ända sedan fyran så jag har 4 års kunskap av delar från photoshop.. Och massa mer roliga saker! Så media är något som verkligen lockar mig! Dock ska jag såklart inte bestämma mig nu eftersom jag har andra färdigheter också.. Som musik bl.a.  Jaja puss puss


Godnatt! Hej mina läsare! Nu gör jag en mo...

img_6807 (MMS)

Godnatt! Hej mina läsare! Nu gör jag en mobilblogg igen,jag har viktig information som inte är så positiv. Jag kommer inte kunna blogga som vanligt för mamma ska ta med sig datan imon när hon åker iväg och våran stationära data ligger typ i koma. Men jag ska försöka hålla det så uppdaterat som möjligt genom mobilen,med bilder osånt! Så hoppas det duger tills vi får en ny data. Ha det bäst och godnatt ,puss


Ung och Bortskämd

Nu ska jag kolla på Ung och Bortskämd!
Sitter här med min systers skoltröja från nian,
''man glömmer aldrig en K(lass)K(ompis) alltså KK höhö.
puss

Mobilblogg Test..test.. Hehe. hejhej mina ...

Mobilblogg Test..test.. Hehe. hejhej mina läsare! Nu provar jag att blogga från mobilen vilket jag kommer göra om detta funkar :)


Adam Lambert - Whataya want from me

tröttnar aldrig!

En fråga från mig till er ~

Hej igen! Jo jag har en fråga om det är någon av er som vet hur man lägger till smileysar till blogg.se? Skulle verkligen uppskatta svar, skriv i kommentarsfältet.

Hemma från skolan!

Hejhej! Hur mår ni? Själv mår jag ganska bra, jag har ont i min axel och i höfterna.. Imorse vaknade jag också med huvudvärk, så får se hur jag mår imon. Men ja, imon ska jag bada med alla åttorna. Och vi ska hämta sänke på bottnen vilket jag tycker är riktigt jobbigt, tänk då hur det blir i nian då man ska hämta en ca 25 kilos docka på bottnen? Usch.

Skolan var iallfall som vanligt, var väldigt trött idag så satte bara på mig något och småplattade håret och hade bara mascara och pyttelite puder.. Nu sitter jag här med pepparkakor som nästan är slut och russin och kollar på film med pappa som precis kommit hem från jobb i Irland.
Jag ska försöka att åtminstonde börja med skottningen idag för jag vill verkligen ha pengarna till tröjan!
Men nu ska jag kolla vidare lite på datan så höres vi senareeee. Kram


Goodmorning Sunshine!

Hej, jag skrev precis ett inlägg men det raderades och nu hinner jag inte skriva mer, så ha det bra! Puss

Goodmorning Sunshine!

Hej, jag skrev precis ett inlägg men det raderades och nu hinner jag inte skriva mer, så ha det bra! Puss

Goodmorning sunshine!

eller inte..! jag är trött som jag vet inte vad. Jag orkar inte gå till skolan, buhu. Men aja, idag ska vi då åka skridskor, jag hittade mammas gamla i källaren, hoppas jag kan ha dem bara för jag vågar inte riktigt stoppa i foten om det är något läskigt där i?! Men nu ska jag äta min frukost: macka och te.  Jag tycker inte om att äta frukost för jag är typ redan ''mätt'' på morgonen, även fast magen kanske skriker så är jag  alltid mätt.. Aja, nu får jag äta så jag inte kommer försent till skolan! Kram

lovιng yoυ мaĸeѕ lιғe worтн ιт


Duschen nästa!

Nu ska jag hoppa in i duschen! Om jag bloggar mer så blir det från Iphonen, annars hörs vi imon efter skolan! Kramisar
http://nonicoclolasos.files.wordpress.com/2008/08/dusch.jpg

Godkväll!

hej mina vänner! Jag försöker lista ut hur man lägger till smileysar på bloggen, hehe det är säkert jätteänkelt, men jag är inte alls van vid blogg.se så jag lär mig fortfarande.. Imon är det skola,första lektionen som är gympapass så ska vi åka skridskor och jag är ju bäst på det så det blir ju verkligen inga problem.. hrm, hahaha. Jag åkte faktiskt skridskor för 2 veckor sedan tror jag det var, det gick ju sådär om man säger så, liksom när jag gick i femman och sånt så var jag bäst på det men nu ser jag ut som bambi på hal is haha! jaja. det ska nog gå bra, sen när jag kommer hem så ska jag skotta snö, för jag får pengar för det så jag äntligen har råd med en tröja som jag har spanat in. Dock har jag inte sett den framifrån för den hängde typ i taket!

Igår så sov jag såklart hos Julia, vi var först på liseberg i några timmar sen åkte vi till hindås pizzeria och åt pizza tillsammans med Sara (julias tvillingsyster) och Emmy som är Saras bästavän, det var goodiegood.

Efter det så gick vi till hindås lilla ica och köpte gottigheter och hyrde film! Efter det så promenerade vi hem till Julia och Sara och satte oss i soffan allihopa och skulle kolla på filmerna men då ville inte dvd:n funka så vi fick bara kolla på tv. Haha, jag och Emmy började flabba åt en sak som jag sa om en reklam som hon misstolkade, haha. Sen somnade Julia på golvet och Sara i soffan så var det bara 2 kvar, sen somnade Emmy också så väckte jag Julia och då vaknade Emmy lite då och då, haha. Jag fick väcka Julia minst 3 gånger innan hon vaknade, sen gick vi upp och somnade i deras föräldrars säng eftersom dem inte var hemma. Så det var min gårkväll ! :)

Saras blogg hittar ni här! och Emmys blogg hittar ni här!

Bild tagen idag.
Foto: Julia
Modell: Klara
Kamera: Nikon D3000

första inlägget!

hej allihopa! det är jag som är Klara ;) jag bor utanför Göteborg och är en tjej på 14 år och 4 månader, jag har en bästavän som heter Julia a.k.a Juliette som jag kallar henne, hehe. Sen har jag också en nära vän som heter Amanda som bor i Kungsbacka och har bloggen fashiiiion.blogspot.com <-- så kolla gärna in där! Hon är 16 år och går på drottning blanka. Själv går jag såklart fortfarande i grundskolan, :)

designen lånade jag från
designandmakeup.se

bild från idag, jag till vänster och juliette till höger! :)

RSS 2.0