uttråkad chäy


Nyårsafton

hellu. Idag är det nyårsafton om någon har missat det...? någon?
*hehe. hehe. hehe.* nä okej. Idag ska jag vara hemma med familjen, amandas syrra blev sjuk så jag åker liksom helst inte dit, hehe nej tack. Iallafall, vi ska snart äta ärtsoppa! den är läskigt god! love it, och jag vet ärtsoppor brukar inte vara något som lockar men denna är specialiteto. Hade hoppats på att någon vän kunde komma hit men det verkar inte bli så.. Dock kanske pappas kompis och hans ''lilla'' golden retriver kommer hit! då blir allt skoj igen. hehe, jag älskar stora hundar..

Men nu ska jag kolla runt lite på facebook, så vi hörs när vi hörs! Ciao.


bedårande bild? ja tack -

hehehehe, men titta vad jag gör mitt i en korridår skolan.. :o
BUSIGT :s

songsong

bara jag som inte kan stå still till denna låten? haha.

Simple plan - Perfect


filmtime


eftermiddag

hejhej!
Det blev ingen uppdatering igår, men vi var på allum hela dagen, köpte typ ingenting speciellt. Sen köpte jag godis och tog bussen hem med amanda och åt middag sen kollade på film och åt godis.
Nu har hon åkt hem.. Och jag är fortfarande trött. Somnade jättesent imorse och sov till typ halv 2.

Nu ska jag kolla efter en bra film. Puss!

nattinlägg

förstår inte att klockan är så mycket? Känns som den är typ halv elva.. Sitter och pratar med Philip coolingen på facebook, amanda är inne och borstar tänderna och jag är inte trött. Jo okej, lite trött men inte SÅ trött så jag vill sova nu liksom. Men jag vet att jag måste sova nu annars kommer jag inte upp imon..

GODNATT. (fast jag ska inte sova än,)

dagens inköp!



behövdes! kan man ju säga. Kostnaden tillsammans blev 278 :-

mister lonely

sitter här med amandaaaaaaaa, da man, after me.
Vi är inte alls dampiga, nej,nej,nej,nej. Idag va vi i stan, jag köpte bara 2 bh-ar men jag vill liksom spara mina pengar så länge som möjligt, dock känns det som jag går miste om mellandagsrean, så det är confusing.
Imon ska vi antingen till allum eller göteborg igen.
Ska snart sjunga tillsammans, om ni har tur så kanskekanskekanskekanskekanskeeeee. vi lägger upp det. Men vi får se.. Jaja, pusshej!
HÄR SER NI AMANDAS BLOGG

you make me happäy.



då - nu

början av 2010



slutet av 2010

bilder+facebook

då man var nästan svarthårig..

imon..

.. ska jag möta amanda i stan, vi ska kolla på rean och sånt. Sen åker vi hem till mig så bor hon hos mig till torsdag då jag förhoppningsvis åker med hem till henne i kba. :)
här får ni en bild på sötingen!

VILL HA!

haha, geeee mig! Skulle vart perfekt! :D
Justin Bieber Black Logo Sweatpants

egobomb


nytt inlägg



Rubrik

har tagit lite foton, men kameran måste ladda innan jag kan ladda upp dem. Så det kan ta en stund, annars så pratar jag med Amanda i telefon, vi ska igentligen bestämma när vi ska ses, vi funderar på att jag ska fira nyår hos henne. Isåfall åker jag troligen på torsdag och kommer hem på lördag. Men jag måste höra med en annan också, för jag är glaaaad. Men vi hörs!

9 sanningar

1. jag har aldrig solat solarium.
2. jag har haft tvångstankar :o
3. jag har ett miniärr under min haka.
4. jag är cool.?
5. min naturliga hårfärg är igentligen askgrå på vintern och guldblond på sommaren.
6. jag är smått religiös faktiskt.. iallfall med vissa saker.
7. överlånga killar / längre än 10 cm än mig. - skrämmer mig.. haha, kul.
8. jag har en dold talang.
9. när jag blir stor (haha) vill jag bli antingen, fotomodell eller publicmodel,makeupartist,skådespelare,sångerska,advokat,radiopratare/media eller fotograf. (jag vet, riktigt mycket)

-

Do you want to know what my problem is? i love you. I love your name, I love the way you look at me, I love your gorgeous smile, I love the way I can be having the
worst day of my life and seeing you completely changes my mood.
thats my problem...

HAHAHA

at new years eve before 12 am go in to a room all by yourself and then after 12 am. Go out and yell at everyone : OMG! I HAVEN'T SEEN YOU GUYS SINCE LAST YEAR!!!

bara jag som tyckte det va skoj? ska fan göra det :D

hey ya!


music is my drug and spotify is my dealer

 

 



Lost and insecure
You found me, you found me
Lying on the floor
Surrounded, surrounded
Why’d you have to wait?
Where were you? Where were you?
Just a little late
You found me, you found me

say alloh 2 my lashes 1,2,3 ALLLOOH


JUST A DREAM..


LÅTTIPS

Mänskligheten - Det Var Jag


Bryan Adams - Everything I Do I do it for you




Let me think about it - Ida Corr vs Fedde Le Grande



Rihanna - Fading


mmm, Tack FRIDA-(tidningen)

titta vad gulligt! Lösögonfransar och en trasig mascara.. tack.

Hemma! Eller jag kom hem tjugo i sju. Har ...

img_6807 (MMS)

Hemma! Eller jag kom hem tjugo i sju. Har alltså åkt bil sedan 11 imorse till tjugo i sju, sååå segt.  Nu sitter jag och läser och väntar på att pizzan ska serveras.. Jag läser en bok som jag har fått låna från Amanda, "14 år till salu" heter den, och ja,ni hör ju på texten? En 14 årig flicka som prostituerar sig för att få känna "kärlek" hemsk bok men bra. Kram!


Nytt till kameran!

img_6807 (MMS)

Nytt till kameran!


My darling

img_6807 (MMS)

My darling


my babyssss!

jag älskar dem!
mörkchokladbruna
ni får en ägig webcambild!

innan jullovet är slut..

..så ska jag skaffa sideflät som jag kallar det, hehe. Har sett några som har det och jag bara måste ha det! Så ah, mamma ska först testa att fläta annars får jag åka till typ safari och betala ca. 200 :-. Men innan jullovet är slut så ska jag ha skaffat det!

HISS/DISS?

som den högra bilden :):):)

nämen hej närbild!


detta fick jag!

700 pengar kontant
300 på intersport
navelpercing
hunterstövlar
kamerastativ 153 cm högt
kamera bärbar självutlösare
stativväska
shoppingdag
+ hemlig present som jag får när jag kommer hem!

dag 24

dethär har jag fobi för..

ett ord UGGLOR
fyfan asså! Finns det något värre? Jag klarar inte av ugglor, det värsta som finns! När jag ser ugglor någonstans så är det som taget ur en skräckfilm. Jag har aldrig träffat någon som är rädd för ugglor, alla tror att jag bara överdriver men helt seriöst, jag klarar verkligen inte av dem. Jag börjar gråta när jag ser dem på film. UUUUSCH.
SJUKT LÄSKIGA. och nu måste jag lägga upp en bild på den. Så jag kommer hamna i chocktillstånd närsomhelst så nu avslutar jag denna text. UGGLOR ÄR GAL1 HEMSKA!


LIKSOM KOLLA BARA? FÄRGEN,FJÄDRARNA, BLICKEN!!?

would you just look at it?

hahaha, helt seriöst bäst! Går runt och säger såhär hela tiden nu, till allt som folk säger, haha ooogud.




Godgodgodgodgod morgon!

Godmorgon och GOD JUL! Det var längesen man sa det, eller nä. I tisdags till mina mentorer men ändå! Liksom på riktigt! Jag ska hoppa in i duschen för mina kusiner kommer snart så jag gotta rush. Men ville bara önska alla en riktigt god jul! Jag hoppas att ni firar den med era nära och kära för det tänker jag göra, om bara Julia  var här då så hade allt vart perfekt! Men ja, någon jul kanske vi firar tillsammans i framtiden, vem vet..

Idag ska jag/vi åka spark wiiiho! det var längesedan, för er som inte vet så är det populärt med sparkar här i dalarna, det är en som en stol med stänger under som man kör på snön med, skitkul! Haha, det är ganska speciellt ändå eftersom i Landvetter, om någon hade kommit med en spark där hade alla glott som fan, men här är det liksom vardagligt på julen så det är härligt!
Senare. eller ah vid 3 så blir det såklart Kalle Anka! Undra varför man kallar det för kalle anka, liksom det är ju fler karaktärer med än bara kalle anka.. Aja, sen blir det jullunch senare blir det middag och sedan paketöppning! JIIPPII.

DAGENS LÅT

Lady Gaga - Christmas Tree

TODAY IS GONNA BE THE DAY WHEN THEY'RE GONNA TROW IT BACK TO YOU.

nu är jag i Dalarna, vi kom fram vid sjutiden igårkväll. Idag ska vi kolla runt lite på ''stan'' haha, kan man änns kalla det för stan? jaja. Iallafall. I tisdags fick jag mina betyg, jag hade 2 VG:n och resten G. Riktigt besviken på mig själv men alla säger att det var jättebra för att vara första betygen så jag får väll tro så jag med. Men jag SKA plugga ännumer nu. Vill ju liksom ha ett jobb som jag tycker om? Vem vill inte liksom..

Imon är det julafton, ååååh vad jag bara vill slita upp alla paket men jag får väll hålla mig tills imon kväll. Dock kan det hända att jag får ett paket på morgonen, sen får jag ju mina HUNTERS också!

dagens låt!



haha, från vänster, Gustav,Jag, Kajsa och Alva. haha år 2007 eller 2006 haha... gud..

Sitter i bilen,har åkt sedan klockan 12 oc...

img_6807 (MMS)

Sitter i bilen,har åkt sedan klockan 12 och är inte framme än. Min rumpa värker haha,jag kan verkligen INTE sitta still såhär länge! Nu är vi utanför mariestad tror jag,så det är väll någon timme kvar. Jag åker hem senast måndag om ni vill veta ;) pusshej!


EN GLAD KLARA!

img_6807 (MMS)

EN GLAD KLARA!


dag 21

mitt favoritminne.

mitt favoritminne, hur ska jag kunna välja?! jag förstår inte riktigt hur dem tänkt med denna frågan.. Jag har för många för att ta ett! och eftersom det är favorit-minnen så är ju alla bra! så ja, där har ni svaret på det. Jag har för många för att kunna välja ett.



mitt crew från dagis, jag är den tjejen brevid hon i rött längst ner, har fortfarande ''kontakt'' med flera av dem idag. :)

21/12

hejhej! dålig uppdatering i know, men jag sov hos julia igår. Idag hade vi julavslutning, jag och min klass + nåra andra sjöng 2 låtar, det gick bra fast min röst är paj nu.. hehe. Jag och Julia skrek som måsar igår kväll, fråga mig inte varför..

Iallafall imon åker jag troligtvis till Dalarna, det beror på värmen i huset. Jag och Kajsa vill inte fira jul här utan i Dalarna så vi hoppas på att få åka! Vill verkligen, det är de bästa stället att fira jul på helt enkelt! Men om vi åker iväg så betyder det dålig uppdatering så ni vet. Pusspuss!


dag 20

mina föräldrar..

mamma:
hennes namn är Catarina, hon är 47 år gammal,har blondt hår, blåa ögon och är 163 cm lång! Hon är den bästa mamman man kan tänka sig, även fast jag kan störa mig något enormt på henne så vet jag att hon alltid finns för mig och förstår.

pappa:
min pappa heter Mika och är finsk, jag har fått mitt finska efternamn efter han och sin (morfar?) som först hette Ek men efter kriget bytte han till ett finskt efternamn för att hedra Finland. Pappa kom till Sverige när han var 7 år gammal. Nu är han 48 och har alltså bott här i 41 år och kan flytande svenska, så nej han pratar inte som mumintrollen, haha. Han är ca. 172 cm lång, han är alltså inte speciellt lång ;) men jaaa. Han är helt enkelt bäst! Han har nog gett mig sin humor för vi skämtar ungefär hela tiden. Haha, fast ibland kan jag tro att han har PMS eller något, men han har aldrig skrikit på mig vilket mamma har en del gånger hehehe.

har inga bilder på denhär datan dock..

& jag älskar dem båda!

20/12-2010

nu drar jag till skolan, vet inte när jag kommer hem har övning till musiken och massa.. Kramkram!
fronda - gå med mig

Godnatt

orkar inte vara vaken mer nu, jag har hållt igång hela dagen. Och jag vet, dålig uppdatering men så får det vara ibland. Puss och godnatt!

dag 19

Något jag älskar..
inte någon då alltså.
jag älskar pengar, haha yes i do! jag älskar kramar, jag älskar min mobil, jag älskar saker som är goda, jag älskar musik, jag älskar sommaren, jag älskar kläder, jag älskar att fota, jag älskar att redigera bilder, jag älskar verkligen att sova,osv. osv..
det kan bli en lång lista som aldrig tar slut.



INSPIRATION











let it rain let it rain






Om du har varit nykter under hela 2010, sätt det här meddelandet på din blogg!

någon dag

såhär kul hade jag och Julia på isen någon helgdag. Haha, sen kom det några förbi också när vi satt där med texten. PIIIINSAMT.

~

snart 1 år gammal bild, haha förändring?

ny design!

IGEN.. ja jag vet, du byter ju jätteofta!?  - Men SO WHAT? jag gillar att variera mig, jag har alltid vart sånn, vad det än handlar om haha. Men nu har jag bytt iallafall och jag är ganska nöjd så får hoppas att jag inte tröttnar lika fort på denna också!

Vad tycker ni?

skriver bara av mig lite.

haha, du ska vara glad att du änns får --- här, så som du håller på varje dag med dina smånyp som ingen annan märker utom du och jag, och försöker få mig att känna mig lägre i rang än dig. Hur puckad får man bli, gud. Men, men. Gud satte väll konstiga människor på jorden också, annars hade ju livet vart lite för perfekt.
fyfan för dig.


Gott nytt jul!

haha, jag tycker inte om Sean Banan, vet inte varför.. ;) men det är liksom en jullåt så det får gå för denhär gången!

lite dålig uppdatering.

jag har vart trött hela dagen, hade igentligen planer men orkade ingenting. Så ja, jag är lat idag..
men jag kommer tillbax inom kort! hehe, vad har ni gjort idag?

jag hatar denna låten, sjukt mycket. därför får ni den häääär.

dag 18

mina rädslor..

jag har många rädslor, men jag kan skriva om sånt som jag är rädd för att det ska hända. :)
20 saker jag är rädd för får det bli !

1. att någon av mina nära och kära dör.
2. att jag dör.
3. att jag inte får några julklappar hehehe.
4. att jag inte får ut något av mitt liv.
5. att bli våldtagen.
6. att bli tonårsmamma eller mamma innan 30.
7. att Sverige blir bombat igen.
8. att jag inte hittar några kläder,liksom alls och måste gå runt naken. haha, jag är djup i know.
9. att bli hemlös.
10. att aldrig bli kär.
11. att vara hatad.
12. att aldrig mer få lyssna på musik.
13. att bli blind.
14. att bli döv.
15. att bli handikappad på något sätt.
16. att förlora någon kroppsdel.
17. att behöva röra en spindel.
18. att se en uggla.
19. att bli rånad.
20. att tappa håret.



dag 17

En bild från förra året och en från detta året.

hösten - 2009 - haha jag tycker faktiskt att bilden är söt :D


vintern - 2010


dag 16

något som betyder mycket för mig..

orkar inte skriva värsta texten.


SAKER SOM BETYDER FÖR MIG .
min kamera utan den skulle jag ha för mycket fritid helt enkelt och inte vara specielt kreativ alls.
min mobil haha men seriöst vem klarar sig utan sin mobil? kanske julia då men det är en helt annan sak, hehe.
speglar usch vet inte vad jag skulle göra utan speglar.. vill inte ens tänka tanken, haha.
smink man blir nästan som ny.
kläder liksom vem vill gå runt naken? :)

MÄNNISKOR SOM BETYDER FÖR MIG.
min mamma betyder såklart grymt mycket för mig,ibland orkar jag inte med henne men jag kommer aldrig sluta älska henne.
pappa, jag är verkligen pappas flicka, älskar han till döds.
hela tjocka släkten såklart! haha, alla får mig att känna mig som hemma.
Min bästavän Julia.
Min klass, seriöst de goaste folket som finns!
Mina vänner.

DJUR.
Ett namn 3 ord. Zippramile jag älskar dig.


godmorgon!

nu ska jag snart bege mig till skolan, eller ah snart och snart. jag börjar halv nio så jag åker typ 10 över tror jag. Hanna kommer också ner så åker hon med mig.
Idag är det KRAMDAGAR. Först ska vi till Blå rummet och typ ha ''möte'' eller vad man ska säga. Sen kommer jag inte ihåg, men på någon lektion får man typ välja då ska jag välja film hehehe, cosy. Sen ska vi också till ett församlingshem och lyssna på en som var med i koncentrationsläger tror jag att det var, på andra världskriget. Så det blir ganska intressant att få lyssna på någon som kanske är en av dem sista som är kvar..
pusshej!

Ny design

vad tycks? ny design från designandmakeup.se

jag mår sämst

skönt att vi slutade tidigt idag, har haft sjukt ont i magen hela dagen, ganska läskigt för jag vet inte varför..
vi slutade typ 70 minuter tidigare eller något, och när jag skulle gå från mitt skåp så trodde jag seriöst att jag skulle svimma. fyyyyfan. Men nu mår jag ganska bra. Haha det är något läskigt med kramdagar i skolan, det är sånahär ''speciella'' dagar som man gör massa saker på istället för vanlig skola, förut fick man ge varandra blommor, men det slutade dem med förra årert för att vissa inte fick några, haha stackarna. Men ja, iallafall. Jag blir alltid sjuk mot kramdagarna hur sick är inte det?! i sexan var jag typ smått sjuk men gick ändå, i sjuan var jag hemma en dag och kom på andra, och nu är jag också sjuk. Fast jag ska till skolan imon moahaha, förutom om det är värre dåra men ja..

Eminem ft. Lil Wayne - No love


hahaha love it!

asså ica reklamerna är helt seriöst bäst!

dag 15

något jag hatar..
jag använder nog ordet hatar oftare än vad jag igentligen menar det. Men något jag hatar är fuldagar haha! erkänn jag är ytlig! men helt seriöst, jag hatar bokstavligen fuldagar, då man inte kan göra något mot sitt utseende och inget hjälper. När varken smink,duschen,kläder eller något hjälper.

Då sänks mitt självförtroende till 0, usch vad jag hatar att känna mig ful. Jag brukar själv inte tycka att jag är ful, liksom det viktigaste är att du älskar dig själv, så ja. Men på fuldagar så känner jag mig ful. Soooo , nu vet ni det :)

dag 14

jag vet inte riktigt, men när jag ser andra som gråter på typ tv eller i verkligheten så gråter jag eller får alltid tårar i ögonen. Haha, någon dålig vana eller nått. Men ja, annars typ saker som när folk sviker en och när jag väl börjar må dåligt så kan jag gråta, annars är jag igentligen ganska tuff när det gäller att gråta. Så då vet ni det ;)

kommer inte blogga mer ikväll, vi får gäster..

ASSÅ! Andra gången jag glömmer bilden haha...

img_6807 (MMS)

ASSÅ! Andra gången jag glömmer bilden haha vafan?


Ignorera allt fult med bilden men titta hu...

Ignorera allt fult med bilden men titta hur brun jag va! SAKNAR


hinner inte..

hinner inte göra dag 13 idag, förlåt men tiden har bara runnit iväg. Och jag är trött, godnatt.

min fru

idag har jag vart i skolan osånt, det var lucia så det var luciatåg = bara 3 pers på matten, jag,erica och linnea hehehe.
efter skolan var jag med min fru erica nilsson. Vi hade skiiiitkul, längesen jag skrattade så mycket! Vi gick faktiskt ut och åkte pulka och timmarna bara rann iväg haha. Sjukt kul, fast erica ''bröt'' sin tumme hehe, först ''aaah ! klara,klara,klara jag har brutit armen !!'' jag reagerar direkt. andra gången ''aaah min tuuuuuumme!!'' jag ingen reaktion hehe. skoj jag vet.

Sen efter mördarbacken så gick vi till min trädgård där vi har en backe också, så tog vi ut bandyklubbor, snurrade 10 varv och sprang/yrade ner för backen. HAHA, har saknat min ängel. <3
tack för att du sätter ett leénde på mina läppar!


Vb från skolan


Oså glömde jag ju att ladda upp bilden haha?

img_6807 (MMS)

Oså glömde jag ju att ladda upp bilden haha?


Jaaaa! Jag har hittat mina saknade örhänge...

Jaaaa! Jag har hittat mina saknade örhängen samma dag som jag paja mina andra! Tajming big time. Men nu ska jag sova ha det gött!


I Love mitt skal och min nattröja ye!

img_6807 (MMS)

I Love mitt skal och min nattröja ye!


I sing it cause you're not around.

Dagen jag såg att du var död satt jag i en bil påväg till pendeln i kungsbacka, jag såg en annons på ''stoppet'' och kunde inte tro mina ögon, det var inte sant, inte du. För mig lever du fortfarande vidare som inget har hänt, men ibland måste jag inse att du faktiskt är död, du har tatt ditt sista andetag, fått en sista titt på dina nära och kära,dina fans har du sett för sista gången. Något stort dog inom mig när jag såg annonsen. Inte Michael.


You are not alone - Michael Jackson.



your name is love



JB

dag 12

nu ska jag prata om saker jag saknar, eller nått sånt.

jag saknar sommaren starkt mycket! allt. Gothia Cup discot med anna första dagen och Anna,Julia och Erica andra dagen. Saknar det grymt mycket! jag hade iallafall sjukt kul med dem den dagen.











jag saknar min och lisas tid, då mådde jag bra så fort hon log mot mig det gör jag fortfarande såklart. Vi hörde liksom ihop, svårt att förklara.. Men hon kommer alltid betyda riktigt mycket för mig. Det var hon som gav mig leéndet på mina läppar och orken att fortsätta dagen ut.







har tyvärr inte kvar så många bilder eftersom dem oftast laddades upp på lisas data, men här fick ni nåra!


Jag saknar såklart min och Ericas tid, den var så perfekt och jag trodde aldrig att det skulle gå som det gick. Men hon kommer alltid finnas i mitt hjärta, love her to death! Ska träffa henne imon efter skolan, så får vi se hur det går därifrån. Hon var den som gjorde mina dagar, hon var min bästavän.








jag saknar mitt sommargäng! Julia,Erica,Anna och jag.





dem kunde man vara hur cepe man ville med, haha :D

Jag saknar såklart tiden när jag var liten. Då var det värsta som kunde hända att ramla och skrapa upp knäet.



jag och min syster, typ år 1997.


hanna,emma och jag på halloween haha.

hemma!

är hemma från julia, eller ah för typ en timme sedan men ja.
Senare ikväll kommer det ''dag 12'' så håll utkik! nu ska jag äta pizza hehe. puss

bilder från igår!





godnatt!

ska bli såååå skönt att få sova, fan att det ska vara skola på måndag buhu. Känns som jag behöver sova i minst 6 veckor. Men nu ska jag stänga av datan,tvätta bort sminket och krypa ner i sängen med min nya nattröja. Så godnatt!

Imon kommer bilder från idag. Puss

Dag 11

Betydelsefulla låtar.

The Script - Breakeven ~ Typ min och Julias låt. Låten får mig att må bra, texten är så sann och jag älskar allt med låten!

Eminem ft. Rihanna - Love the way you lie ~ min och förra (eller vad man ska säga) bästaväns låt,lyssnade på den typ 30 gånger om dan. Påminner fortfarande om henne, vilket får mig att minnas tillbaks.

Elvis Presley - In the ghetto ~ Låten betyder för att jag och min pappa delar intresse för låten vilket för mig betyder väldigt mycket, låten är också fin.

Pink - So what ~ påminner så jävla mycket om min och Lisas tid tillsammans, kan vara skönt att minnas tillbax när det känns för jobbigt.

Spice Girls - Wannabe ~ kommer alltid fram minnen från när jag var liten varje gång jag hör låten, på gott och ont.

Eminem - When i'm gone ~
Svårt att förklara om man själv inte upplevt det.

Ja, det är väll typ dem. Det finns säkert fler som jag bara inte kommer på just nu.

DAGENS FÅNGST.

hehehe, fångst.


haha, texten är hilarious. så klockren! älskar nattröjan.


HEMMA OCH ÄR TRÖTT

hejhej! nu är jag äntligen hemma. Asså sjukaste dagen jag nånsin vart med om, och jag har vart med och sjuka saker. haha. Det började med att jag gick upp klockan 7 och tog bussen till centralen klockan 9, där mötte jag amanda vid halv tio alltså på morgonen då ;) oså tog vi öresundståget till Varberg och det gick galant bara att nån hade släppt sig på bussen, haha eeeeew. Sen var vi framme i Varberg vid halv 11, så kollade vi när bussen skulle komma på någon tidtabell, men vi hade ju såklart kollat fel och den kom inte förens 13.20.. Så vi satt vid espresso house. Sen tog vi bussen till Ullared, det var segt och båda mådde riktigt illa + att bussen körde långt ute i mitt i ingentstans.. Sen efter typ 50 minuter var vi framme. Då gick vi in och var där till 17 tiden, och när vi skulle betala så fick jag ge tillbaks typ alla mina julklappar som jag hade köpt till vänner och familj, jävligt deprimerande, fick bara med mig en sak till Julia. Alltsammans på Ullared kostad nästan 600 spänn, för lite småsaker. SICK, det ska ju vara billigt på ullared?

Sen kom inte bussen heller, den skulle kommit sjutton över men kom fem över halv vilket betydde att vi missade tåget. Sen när tåget väl kom så satte vi oss på fel jävla tåg och skämde ut oss! Sen bad tågvärden oss att komma med lite, och då sa han att vi kunde få åka gratis om vi lovade att kolla vad det var för tåg nästa gång, haha ååh. men ja.

Sen var vi framme i Göteborg igen, och det kändes riktigt bra, jag höll på att somna på bussen hem, sen kom mamma och mötte mig så gick vi hem och nu har jag ätit osånt.
Är skittrött! Dagen var sjukt rolig, men uttröttande och irreterande och riktigt hemsk, jag började undra om Gud hatade mig.
amandas blogg hittar ni här!

Sitter på varbergs espresso house,resan gi...

img_6807 (MMS)

Sitter på varbergs espresso house,resan gick bra haha guud vad vi är flummiga!  Men såklart så ska ju inte bussen komma förens 13.. Och vi kom hit halv elva så ah,en timme kvar då. Men nu ska jag vara social igen med amanda hehe! Puss


Hejdå göteborg! Ses lite senare

img_5249 (MMS)

Hejdå göteborg! Ses lite senare


Nu sitter vi på tåget påväg mot Varberg!

img_6807 (MMS)

Nu sitter vi på tåget påväg mot Varberg!


min ögonfärg

om ni ville veta eftersom jag brukar redigera ögonfärgen på mina bilder så ska ni få se min skumma ögonfärg. Så här har ni den, VARSEGOD!


OUTTA MY HEAD - ASHLEE SIMPSON

what am i supposed to say when im all chocked up and ur okey


min bästavän..

Nu är det dags att skriva om min bästavän, min jag har många nära vänner men bara en bästavän med namnet Julia som jag har nämnt några gånger i bloggen.
Julia Beata Minnbergh.

Hon är denhär ideala bästavännen som man är lyckligt lottad om man hittar. Hon är perfekt inifrån och ut, jag känner mig trygg med henne vid min sida. Jag litar på henne fullt ut och skulle aldrig byta henne mot något eller någon. Jag är med henne minst en gång per helg, vi sover över varje helg och det är sjukt kul och hennes hem känns som mitt andra hem, hennes föräldrar är underbart snälla människor och hennes syster är lika underbar hon! Hon uppmuntrar mig och ser alltid det positiva i det negativa. Hon försöker alltid få plats för mig så jag slipper känna mig bortglömd, ja hon är helt enkelt inte som andra. Hon är den snällaste,mest omtänksamaste,sannaste vännen man kan ha.

Hon får mig att må bra om mig själv.

Jag hoppas att Julia vet hur mycket hon betyder för mig och hur mycket jag älskar henne för den hon är. Jag kommer alltid finnas här för dig vännen, nu,då och föralltid.








haha, jag är efterbliven ja.

and what you gonna do about it?
haha. Jag var ''sur'' på mamma för att mina nya tidningar inte kommit som skulle kommit i slutet av sommaren. Och igår satt jag och läste en Frida tidning utan en endaste tanke på att det kunde var min tidning som jag premunerade på utan att jag ''visste'' det.. Haha, så för 10 minuter sedan så frågade mamma om inte det var min tidning, oså kollade jag på baksidan så var det det, hehe efterbliven?
- svar ja.
Och nästa gång får jag med nyårskit, alltså lösögonfransar och nån mascara = me like!
Är dock irreterad på att jag missade mega planschen på JB.




Remember those walls I built
Well, baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make up a sound

I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

It's like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
It's the risk that I'm takin'
I ain't never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace

You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo

Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light

I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me back to the ground again

Feels like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
[. From: http://www.elyrics.net/read/b/beyonce-lyrics/halo-lyrics.html .]
The risk that I'm takin'
I'm never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace

You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo

I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
Halo, halo

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace

You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo

I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo

stör mig..

..på att det bara är sidvisningarna som höjs nu för tiden, hehe. Vill ju ha unika läsare! men ja, imon ska jag till ullared med amanda, och snart får ni ''dag 10'' eller vad det blir.. ;)
p.s: är det bara jag som inte kollar på the suckish program idol?


Jag kom just på en sak.. min nära vän aman...

img_6807 (MMS)

Jag kom just på en sak.. min nära vän amanda är 16 och är alltså 2 år äldre än mig. Tänk när hon blir 18 år då har jag precis fyllt 16 haha, liksom så gammal som hon är nu.. Obegripligt,tänker aldrig på våran åldersskillnad och det är skönt för vi är som gjorda för varann helt seriöst ! Om det är någon som är perfect match så är det vi. Björne och Snigel is in da Hood! Puss på min älskling. Älskar dig.


Godnatt ppl's

Nu säger jag och min hals godnatt! pusshej.

hej jag heter klara och jag har tråkigt!

Lovar du att vara ärlig? ja
Du heter: Klara Isabel Pihlajärvi
Smeknamn: Pihlajärvi, Klaris, ibland Klarra haha..
Låt som när du är ledsen sörjer till? Ingen jag kan komma på just nu.
Beroende av: iphonen,glada sms,mina närmsta vänner,kramar,music is my drug
Vad behöver du mest just nu: haha - halstabletter, mina hunters !!
Vad tror folk om dig? Svårt att veta, brukar liksom inte fråga.. ;)
Stämmer det? ~
Vad får du oftast komplimanger för? Utseéndet [mitt hår,ögonen,benstrukturen hehe,leénndet] mitt skratt.
Vad säger du för att imponera på någon? Hej jag heter klara! - är allt som krävs. hehehe.
Hur imponerar man på dig? när man är avslappnad men har mycket att prata om och låter intresserad liksom vem vill prata med en lyktstolpe? inte jag iallafall.
Brukar du skratta för dig själv? Haha, yep! 
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: ''Haha Ja! Så kan vi köra varandra i vagnarna :-o'' - Abbie.
Var bor du? utanför Göteborg
Trivs du där: Ja det gör jag väll.
Äger du några converse: japp.
Sprit, cider, vin eller öl: fyfan för alkohol, men om man måste välja - cider
Vad har du för mobil: Iphone 3GS
Nästa mål i ditt liv: börja dansa,satsa mer på skolan typ.
Hur svarar du i mobilen: Ah hallå?
Vem ringde du senast? Amanda
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: hur ska jag komma ihåg det?, ah jag sitter och antecknar mina samtal..
Antal timmar sömn inatt: 8 h.
Sov du ensam: nej, med mina gossedjur!
Brukar du komma i tid: ja faktiskt, punktlig chey här va! :)
När mår du bra: när jag hör musik,när någon skrattar med mig,när jag får kramar och när jag är med någon jag tycker om.
När blev du fotad senast: typ förra veckan.
Hur känner du dig nu: Rasslig i halsen, vet dock att vi åttatiden imon så är det borta.
Vanligaste färg på dina kläder: svart på leggingsen och vitt på baströjan
Vad tycker du om fötter: UNIKA. hehe.
Vad saknar du: gothia veckan, alla sköna människor från gothia,sommaren,dalarna.
Favorit dryck på morgonen: VARM oboy
När brukar du oftast gå och lägga dig: 22 men somnar mellan 23-00:30
Är du blyg? Beror på mitt humör och i vilket sammanhang.
Sysslar du med någon idrott: Gjorde, men har uppehåll eller vad man ska säga.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nej, för ytligt!
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: haha! tyyyp, nä jag vet inte, verkar ganska tråkigt!
Är du nöjd med ditt liv: Till en viss del ja.
Vad är det värsta du vet? torra människor,fuldagar,när man inte fastnar på bild..
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? - typ inget faktiskt! denna veckan 1 & 2 men det var bara en tillfällighet.
Vad längtar du till? Jullov! mina hunters! frihet! och till nästa gång vi åker utomlands.
Har du bra vänner och äkta vänskap? yes ma'm
Om fem månader: har jag redan hål i naveln, längtar tills jag får moppe,längtar till sommaren!
Om ett år?: längtar till julafton,har redan moppe,kanske börjat i dans och lalala.
Du samlar på: foton.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: ingen.
Har du strumpor på dig nu: nej, tofflor.
Är det okej att gråta: nej. JO såklart?!
När grät du senast: i helgen tror jag.
Bär du glasögon eller linser: nope.
Har du piercing: 3 i öronen, ''snart'' i naveln.
Vill du gifta dig: nej.
Vill du ha barn: nej, varför lägga ner sitt liv på det?
Är du bra på att laga mat: nej.
Är du flygrädd: bara nervös, men det är härligt att flyga!
Hur vig är du: så vig så jag kan lägga mig på golvet med knäna på axlarna.
Vilken är din favoritglass: Ben & Jerry's - Brownie
Tror du på ett liv efter döden: TYP.
Bor dina föräldrar tillsammans: ja.
Vilken ögonfärg har du: grön-grå-brun.
Röker du: hell no.
Hur ofta tränar/motionerar du: haha, jag har bara idrott, men ska börja springa igen mot våren.
Vad är det viktigaste i livet?: Att leva livet fullt ut så man dör med ett leénde på läpparna. jag vill vara nöjd när jag dör.

nuvarande/dåvarande förhållanden..

okej, ehm. ah, hehe.
jag har aldrig haft ett stabilt förhållande, bara sånnahär saker när man typ gillar den andra och den gillar än fast det inte går längre en det, sen har jag vart på G med ett par stycken också. Och såklart när jag var liten, haha då var jag en riktig player kan jag säga, men vem var inte liksom?

så ah. Har aldrig haft ett riktigt förhållande, och det är ganska skönt just nu för stunden. Orkar inte ha kille just nu tror jag. men,men pusshej!


hemma från skolan..

hej bloggen! nu är jag hemma från skolan, det var faktiskt en ovanligt rolig torsdag. Jag har vart på flummhumör typ hela dagen hehehe. Jag skulle igentligen sovit hos Julia inatt men det blev inte så, i skolan ''lekte'' vi klappahand eller nått sånt haha. Den går ut på att man ska slå så hårt man kan på den som har handen under en, sen kan antingen den personen eller vem som nu har sin hand över, ge igen. Haha, man njuuuuuter av smärta! Love it hehe.

Men nu ska jag göra mig en kopp varm choklad med lite skorpor, jag brukar inte äta mellanmål när jag kommer hem från skolan nu för tiden men eftersom kylan bet i mina kinder så vill jag ha nått varmt!
PUSS OCH KRAM SKUMMBANAN!

bilder

ingen kan göra allting men alla kan göra nått.


fina låtar

Medina - Sagoland

Danish - Le igen

Danish - Hon

sexig bild?

hetaste bilden som nånsin skådats på mig. nä men allvarligt, kommer inte ihåg att jag tog denhär bilden.. hmm.


hej bluggen!

hejhej! skolan var helt okej idag och lalala. Hade följe med Erica och Hanna hem från skolan, kan säga en sak Erica är fan klumpigare än mig! haha! vi skulle upp för en brant typ backe eller stig ja, iallfall, så gick hanna upp först och klarade det galant, sen kom jag och typ klättrade upp och småhalkade lite, sen kom erica och ramlade ner i den djupa snön typ 4 gånger haha. Jaaaa, jag har bara ätit lussebulle och tatt det lugnt, kollat på Project Runaway.

Vad har ni gjort idag? :)
haha, titta min näsa, vadå pressad haha..

linneas blogg!

Skulle ju länka henne, hehe. Här har ni den!

Hunter stövlar

Har bestämt mig nu för att köpa hunterstövlarna! Fick prova Linneas idag i skolan och det blir dem, dem var lite stora där uppe men det tänker man inte på. Så ska beställa dem så fort som möjligt. Leveranstiden är mellan 1-4 arbetsdagar..
Det blir färgen svart. :)
Image

Storbloggarna

Nu ska jag skriva om storbloggarna då..

Kissie: Rollen Kissie som var från början har tagit över själva personen Alexandra enligt mig, men ändå när man ser henne på tv osånt så känns hon så fri på något sätt, jag har igentligen inga elaka tankar om henne eftersom jag bara läser bloggen för att den är underhållande och jag tar den inte på största allvar.
Paow: Paow's blogg är seg enlig mig, en mycket vacker person med bra saker att säga men nä, jag har nog aldrig gillat hennes blogg.
Dessie: I mina ögon kommer hon alltid att vara en fjortis, liksom man växer inte upp så fort som hon försöker på några måndader.. Liksom om man kollar bak från i somras så var hon ju fortfarande fjortis enligt mig. Men hon hade en underhållande blogg, men nu är den inte en av mina favoriter.
Kenza: Läser inte hennes blogg, men av vad jag ser på Kenza & Tyra show så verkar hon vara fett rolig, hon är grymt vacker också! En unik människa.
Blondinbella: Läser inte heller hennes blogg, men en förebild iallafall när man tänker på självförtroende och om att vara sig själv. Vacker är hon också.
Anagina: Sjuuuuukt härlig människa haha! Love her. Läser dock inte bloggen lika ofta längre men följer hennes program Anagina Show på svt.

Ja, jag vet att det finns några fler men det är inga som ''faller mig i smaken'' att skriva om.

Jag då.

Nu ska jag då presentera mig själv, eheh. okej here we go.

Mitt fullständiga namn är Klara Isabel Pihlajärvi, jag är född den 5 augusti 1996 och är 14 år. Min familj består av 4 personer och en hund, min pappa 48,mamma 47,syster - kajsa 16 fyller sjutton i mars, jag och hunden Zippan som är 10 år. Min pappa är från finland vilket ni hör på namnet, igentligen skulle jag hetat Ek men efter att pappas något hade vunnit kriget så bytte han till ett finskt efternamn för att hedra finland så det är bakgrunden av mitt efternamn. Själv ser jag mig inte så mycket som halvfinsk för jag har aldrig fattat det, om man tänker en rund cirkel så säger man halvfinsk då är ju halva den fylld, sen så är ju mamma svensk och då blir ju andra halvan också full och JAG är ju liksom HEL och om annars så försvinner ju jag, så jag ser mig som helt svensk hehehe.
Jag älskar att fotafotafota och fota! Redigera bilder älskar jag! Och att ''stå modell'' gillar jag också grymt mycket!

Jag bodde i Göteborg i ett år när jag var bebis på kastellgatan, efter det flyttade vi till Landvetter ett litet samhälle utanför Göteborg. Jag går i landvetterskolan i åttan. Alla mina biologiska morföräldrar och farföräldrar lever men alla är dom skilda. Jag är hästintresserad men slutade gå på ridskola efter åtta år i höstas, jag gick i dans i 2-3 år när jag var 8/9 - 10 men slutade också i det. Jag har provat på i handboll vilket jag tyckte om men jag orkade inte ha sånn press på mig så jag gav upp med det också.
Utseende: Min naturliga hårfärg är råttfärgad så jag är typ gråhårig igentligen men när jag var liten var jag guldblond, ja typ typiskt svensk hårfärg, men nu har jag mörkblond/ljusbrunt hår. Jag har skiftande ögonfärg från grå till grön till brun men har oftast grönbruna eller gröna. Jag är 159 och en halv cm lång och jag väger 43 kilo.

Personlighet:
Jag är ganska chill haha, när jag var liten så var jag fylld av energi men jag antar att jag är tonårstrött hehe. Dock är jag hellre ute i snön med vänner än att sitta inne framför datan så det växlar typ. Jag är snäll ? Typ rolig, sjukt dålig humor. Har lätt för att bli ''småkär''.

Musik: Eminem är nog den artisten jag lyssnar på mest och utan att bli irreterad på att låtarna spelas om och om igen, annars stör jag mig lätt på att lyssna på en låt för många gånger. Rihanna gillar jag också. Men Eminem är den som jag kan kalla för '' Idol ''.


Ja, där har ni mig!Nu måste jag sova, aj mitt ben har somnat och halsen gör ont, men puss och godnatt! :)

en sak för varje dag..

snodde denna från lisas blogg!

Dag 7 – Presentera mig själv
Dag 8 – Om storbloggarna
Dag 9 – nuvarande/dåvarande förhållande
Dag 10 – Min bästa vän
Dag 11 – Betydelsefulla låtar
Dag 12 – Det här saknar jag
Dag 13 – Mina syskon
Dag 14– Dethär får mig att gråta
Dag 15 – Något jag hatar
Dag 16 – Något som betyder mycket för mig
Dag 17 – En bild på mig förra året och en från idag
Dag 18 – Mina rädslor
Dag 19 – Något jag älskar
Dag 20 – Mina föräldrar
Dag 21 – Mitt favoritminne
Dag 22 – Det här får mig att må bättre
Dag 23 -  Mina favorit artist/artister
Dag 24 - Jag har fobi för..

Haha såg denna bild från linneas blogg som...

img_6807 (MMS)

Haha såg denna bild från linneas blogg som jag kan länka när jag är inne på datan hehe, lite smått skoj bild sådär hehehe, jag till vänster och Julia till höger  (jag snor papper från Julias block hihi shh)


Låten andra inlägget nedan fick mig att tä...

img_6807 (MMS)

Låten andra inlägget nedan fick mig att tänka på mig och erica,hon brukade sjunga rihannas del och jag "rappade" eminems,haha minnen. Vill inte skriva så mycket sånt här på bloggen utan det är mellan henne och mig varför vänskapen tog slut som den gjorde. Men igentligen så minns jag nästan inte varför den tog slut,jag har liksom försökt tränga bort allt så gott som det går. Life's a bitch Här får ni iallafall första bilden på oss två från min mobil..


hejhej

idag var det skola som vanligt, hade ont i halsen på morgonen men det gick typ över.. Men nu har jag ont igen, hehe. Okej inte alls kul för då kan jag inte prata eller sjunga buhu. Men iallfall, fick reda på kemi-provet idag, och fan vad sur jag är!! åh, bara för att jag hade ''höga'' poäng på det förra så räknade han med höga på detta också och eftersom han utgår ifrån mig så fick jag bara ett G asså grrrrrrrrrrr. SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR sur blev jag. fuck off, haha nee men åååh. sur,sur,sur,sur,sur.

Men iallafall.. Det har inte hänt något speciellt idag, bara lite skoj när jag,linnea och julia satt och kollade på Laktriso Pipo haha! FETT skoj! Och igår skulle jag och Linnea hämta min jacka i bamba, i know i got skillz som glömmer den där men jaaa. Iallafall, så gick vi förbi ** oså började linnea prata lite lalala om ** oså sneglar jag bakåt så ser jag en vit sak bakom så kollade jag bak och mina ögon blev säkert enorma haha, blev så himla förvånad och allt. Då gick den personen precis bakom och Linnea fortsatte prata i några sekunder tills hon märkte att jag brast ut i gapflabb och aaah. HAHA, LYCKAT!


beroendeframkallande

eminem och rihanna är nog dem som har bäst röster tillsammans! bara äääälskar båda deras låtar, först Eminem ft. Rihanna - Love the way you lie & nu Rihanna ft. Eminem - Love the way you lie part II
Den första låten kan jag helt utantill, den andra håller jag på att lära mig hehe!
I

II



Hej! Jag försöker bestämma mig för vilken ...

img_6807 (MMS)

Hej! Jag försöker bestämma mig för vilken stövel som är smartast att köpa. Igentligen vill jag ha Hunters men dem kostar   1 och 2, sen finns det liknande FOX skor som kostar ca 700.. Så jag har svårt att bestämma mig så jag tänkte att ni kunde hjälpa mig? :)


2 cambilder + den du är

Var glad över den du är, du ska trivas med dig själv, du ska kunna stå framför spegeln och säga : fan vad snygg jag är! utan att tycka något är konstigt med det. Andra måste ju såklart inte tycka samma sak men det viktigaste liksom number one som du har är alltid dig själv. - Be proud of who you are



redan hemma från skolan!

hejhej! Ni fattar inte hur glad jag blev idag när jag fick veta att det vara peddo-middag idag ! Var förberedd för en lång skoldag men gick ju bara till tio i ett. Pratade med Amanda i telefonen medans jag gick hem, vi pratade om att kanske åka till ullared innan jullovet! ska bli jätteskoj, har inte vart där sedan femman och nu går jag i åttan, framförallt att jag får åka dit med bästa Abbie också!

Skulle ätit lussebulle nu när jag kom hem, men den smakade mikro, blä vad äcklig den var. Men nu ska jag kolla på Oprah Winfrey Show om delfinslakten i japan, vilka tror dem att dem är jävla fanskap! Havet blev helt blodigt och delfinerna verkligen skrek! fyfan att det finns sånna jävla äckliga människor i världen! som kan slakta sånna praktfulla och kloka djur, vetenskapen säger att dem är smartare än människor men inte har samma styrka. Jävla monster, äcklas av slaktarna fyfan! Och att folk LURAS äta delfinkött som dem tror är något vanligt som inte har plågats till döds.
(ursäkta mitt språk, Men GUD!)

aja, iallfall. Dagens låt

Rihanna - Love the way you lie part 2







wow

haha hej! eller godmorgon, mer godnatt men ja.. om en timme sitter jag i skolan, usch orkar verkligen inte, kommer hem typ halv fyra för vi slutar tio över tre. Blir trött bara av att tänka på det.  + Vi ska åka skridskor efter mentorstiden = ännu jobbigare! Fast vi har som tur är inte idrott igen efter det,då har jag hemkunskap och sen äter jag, erkänn dåligt schema? svar ja. Men  nu ska jag äta  frukost. PUSS


1 word - LOVE


haha så söt!

min kamera - Nikon D3000




Produktnamn :

















Nikon D3000
Lägsta pris : 3 759 krVisa alla priser »
Produktbetyg: 0 av 5 (0 betyg )
Kategori: Digitalkamera
Märke: Nikon
Upplösning: 10,2 Megapixels
Bildstabilisator: Utan bildstabilisator
Vikt: 485g
Kameratyp: Professionell / SLR
Sökare / Typ: Optisk sökare
LCD Display Size: 3 tum
Typ av LCD-Display: TFT active matrix
Minnestyp: SD minneskort
Inbyggt minne: 0 MB
Kamerablixt: Utfällbar blixt
Optisk sensor: CCD
Linsöppning: F/5.6
Videoinspelning: Utan videoinspelning
Ljuskänslighet: ISO 100 , ISO 1600 , ISO 200 , ISO 3200 , ISO 400 , ISO 800 , Auto ISO
Stillbildsformat: RAW , JPEG
Max bildupplösning: 3872 x 2592
Batterityp: Litium-jon
Fokus: Manuell fokus
Reducering av röda ögon: Ja
Bredd: 12,7 cm
Djup: 6,35 cm
Höjd: 9,65 cm

Just nu..

har jag 45 unika besökare, lite smått läskigt ändå att 45 pers läser min blogg.. haha, men det uppskattas! Keep it going!

bästa låten denna månaden The Script - Breakeven






ganska tufft ändå att jag har sett dem live och bara vart några meter från dem . :) *stolt*

Petter - Tuff brud (i lyxförpackning)



TUMMEN UPP FÖR PETTER :)

girls1st.se

..en sida där man kan läsa om tjejers problem eller bra saker, runt om i sverige man kan också skriva ner sina egna tankar eller saker som har hänt och få hjälp eller hjälpa och tipsa andra tjejer! sidan hittar ni HÄR

hål i naveln

ska faktiskt ta hål i naveln den 5 februari, jag har vart ganska tyst om det men det är för att jag inte vill gå runt som alla andra gjorde förut och typ visa naveln för allt och alla och behöva lägga upp bilder osv.. så ja, jag har vart tyst om det. Anledningen till att jag gör det just den 5 är för att då är jag prick 14 år och 6 månader, jag vet pyttenoga men that's my mom. Min syster fick göra det när hon var 14 och ett halvt så det var mitt enda val också. Men ja.  :)

statistiken stiger!

hej allihopa! Nu känns det som bloggen börjar komma igång! Statistiken har höjts ännumer och kommentarer till mina inlägg har börjat falla in! tack så mycket alla som läser min blogg och kommenterar! Kram

yeah yeah wow wow

haha, min favoritlåt som liten bland massa andra låtar, jag hade faktiskt bra musiksmak då med.. :)

Maritin Svensson - Du är så yeah yeah wow wow



LYRICS

Baa bapabapaba aaaa, baa bapabapaba aaaa
Baa bapabapaba aaaa, baa bapabapaba aaaa
Baa bapabapaba aaaa, baa bapabapaba aaaa
Baa bapabapaba aaaa, baa bapabapaba aaaa

Du är här, jag är frusen
Du är en av flera tusen
I en plastburk för oss unga
är du där med mun och tunga

Du är flickan i reklamen
som har tagit charmexamen
Tv-Shop är så på riktigt
Det du säger är så viktigt

Och du är så
Yeah Yeah Wow Wow!
Du är så Yeah Yeah Wow Wow!
Du är så
Du är så

Hjärtat slår hårt helt utslagen
jag vill höra andetagen
4 dB och jag kan höra
när du sen börjar förföra

Några ord om stora saker
Här finns allt för alla smaker.
I en plastburk på 24 tum
Sen så börjar jag att yra

För du är så
Yeah Yeah Wow Wow!
Du är så Yeah Yeah Wow Wow!
Du är så
Du är så
Du är så

Baa bapabapaba aaaa, baa bapabapaba aaaa
Baa bapabapaba aaaa, baa bapabapaba aaaa

Du är här, jag är frusen
Du är en av flera tusen
Låt mig komma kan du svära
På att du alltid ska va nära
Jag vill bara explodera
lite till o lite mera
som en lucka i mitt sinne
Känns det som jag stängt inne

Du är så Yeah Yeah Wow Wow!
Du är så Yeah Yeah Wow Wow!
Du är så
Du är så

Du är så Yeah Yeah Wow Wow!
Du är så Yeah Yeah Wow Wow!
Du är så Yeah Yeah Wow Wow!
Du är så Yeah Yeah Wow Wow!
Du är så

ny design

vad tycker ni om den nya designen?
jag tycker inte om den gråa bakgrunden men annars är den helt okej. Vad tycker ni? kommentera nedan vad ni tycker :) Just nu sitter jag och kollar på ''The real housewifes of Orange County'', idag vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske någon kompis hör av sig annars ska jag nog bara städa.. ;) puss och kram!

Ännumer minnen

minns att jag ALLTID lyssnade på sofijah och kunde/(kan fortfarande) alla låtar.













OSV..

Minnen!

haha! erkänn söta? jag och amanda från kvällen innan min födelsedag 08-04-2009
jag till vänster och amanda till höger, det är jag som tjattrar hela tiden hehehe.

Godnatt!

Nu säger jag godnatt. Ska krypa ner i sängen, smsa det sista och sedan sova.. Ska bara tvätta bort mitt smink och borsta tänderna. Hoppas ni haft en bra dag och får en gottig natt. Puss




Eminem - Not afraid


Eminem - Talkin 2 myself

Hej bloggen! Nu är jag hemma, stannade hos...

img_6807 (MMS)

Hej bloggen! Nu är jag hemma, stannade hos Julia till nio sen dess har jag åkt buss och gått hem.. Puh,äntligen värme i huset!  Mamma och pappa har vart i stan och köpt julklappar hihi me like. Men nu ska jag tina upp lite och äta mat,är dock inte hungrig men mamma tvingar mig. Men pusshej


nu..

..eller snart så ska jag och juliette bege oss ut på isen! hihi. Oså tar jag självklart med mig kameran så ni får lite bilder.. pussen
hoppas det inte går såhär bara.. :o


What's my name? - Rihanna ft. Drake


4/12-2010

hej ppls! hur mår ni?
jag sitter här i julias säng och kollar på när hon städar haha, ( evil laugh ) .. Såg ni förra videon? GAL1 !  haha, ja iallafall. Idag har vi inga planer, vi övervägar mellan göteborg och något annat tror jag. Fast mina pengar är hemma så ja, hehe.

igår var jag och juliette på underground då, so 2008-2009 men ja. Det var ju en del ansikten där som man inte sett på ett tag så det var ganska skoj, sen var anna och lite andra där också så vi var med dem en stund, mest satt vi i soffan och vinkade åt någon skummis och bara pratade..


sjukaste jag har sett!?


Min syn inför ikväll..

img_5249 (MMS)

Min syn inför ikväll..


Nu måste jag skynda mig! Ska gå om tio min...

img_6807 (MMS)

Nu måste jag skynda mig! Ska gå om tio minuter och har inte gjort nånting!


Gottenmorgen! Hej alla! Nu ska jag klä på ...

Gottenmorgen! Hej alla! Nu ska jag klä på mig och borsta tänderna,imon ska jag och jullietttee.blogg.se gå på underground hahaha,erkänn weird? nämen vi vill typ bara se hur det är där nu,+ att det är vaaarmt där och det är kallt hos mig!! :D men ja,snart ska jag åka till skolan så vi ses snart!


SMS-inlägg

img_6807 (MMS)


Hej bloggläsare!  Nu har jag precis suttit...

img_6807 (MMS)

Hej bloggläsare!  Nu har jag precis suttit och pratat med blandannat William på msn. Och såhär skoj kan man ha! :)


Hejhej! Har inte lust att blogga nu för ja...

Hejhej! Har inte lust att blogga nu för jag är med Anna och Julia,men vi hörs på bussen! Puss


Hej bluggen!  Nu har jag precis ätit pizza...

img_6807 (MMS)

Hej bluggen!  Nu har jag precis ätit pizza! Gottgott hihi. Vi har något problem med värmepumpen så det kommer troligtvis vara iskallt här inatt, buhu. Och datan är långsam som vanligt så ni får vänta med normala inlägg tills mamma kommer hem,dock ska hon lämna tillbaka datan på fredag så vi får se hur det blir därifrån,hmm svårt att se mig utan data,det är liksom där jag har alla bilder och där jag redigerar vilket jag ÄLSKAR! Så detta kommer bli jobbigt. Men iallafall då vet ni, vad har ni gjort idag förutom skolan? Jag fick inte heller Kolla på top model vilket är det enda jag ser om dagarna,so that sucks..känns som hela huset snart rasar ihop hähä,skämt åsido jag ska snart duscha..igentligen har vi godisdag idag men känner inte riktigt för det för tillfället. Puss och kram!


Nu har jag rast! Har snart musik och har p...

Nu har jag rast! Har snart musik och har precis ätit maaaat. Det va stekt korv och makaroner,ganska okej! Men nu ska jag prataaa jag tycker om att prataaa!


Hej bloggen! Nu är det första december,kän...

img_6807 (MMS)

Hej bloggen! Nu är det första december,känns som det va sommarlov för en måndad sedan,sjukt. Nu sitter jag iallafall i skolan och ska snart ha spanska,Julia är sjuk idag så det är inte så speciellt kul idag för hon är den som jag är med mest i skolan.. Men nu går jag snart in så ha det så bra!


RSS 2.0